گزارش صعود قله کلوجنو

گزارش صعود قله کلوجنو

تاریخ برگزاری: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹
منطقه مربوط: زاگرس مرکزی
ارتفاع پارکینگ خودرو (متر): 2651
ارتفاع قله (متر): 3813
مختصات سایت (پای کار): 33°15'12.17"N , 49°27'11.98"E
تجهیزات فنی مورد استفاده: کلاه سنگ نوردی، هارنس سنگنوردی، طناب صعود دینامیک 40 متری
سرپرست برنامه: هادی سرور
نفرات شرکت کننده: آقایان :
رضا سرلکیان،محمدرضا جعفری
فایل gps برنامه: دانلود فایل
تنظیم و نوشتن گزارش: هادی سرور

شرح گزارش برنامه

بسمه تعالی


روز ۱۸ مرداد از تهران به سمت الیگودرز حرکت کردیم، و حدود ساعت ۵ بعدازظهر به الیگودرز رسیدیم، همراه با یکی از دوستان الیگودرزی به سمت دره دایی که مبدا صعود است حرکت کردیم که حدود ۱ ساعت به طول انجامید.
پس از رسیدن به انتهای جاده خاکی دره دایی که حدود ۱۵ کیلومتر است چادر را برپا کردیم و خوابیدیم. ساعت ۶:۱۵ حرکت را شروع کردیم به سمت پناهگاه کول جنو، مسیری با شیب ملایم را در امتداد دره پیمایش کردیم و پس از رسیدن به گردنه بالای دره پناهگاه را دیدم حدود ۴۵ دقیقه زمان برد تا به پناهگاه برسیم. امکانات پناهگاه آب و سرویس بهداشتی و جای خواب دو طبقه برای حدود ۲۰ نفر و شارژر موبایل و لامپ سقفی است. پس از عبور از پناهگاه در مسیر پاکوب و مشخص در بالای پناهگاه حرکت را ادامه دادیم در همان ابتدا قسمتی دست به سنگ و کوتاه را سپری کردیم تا به شیب نسبتا تندی رسیدیم پس از عبور از شیب به ابتدای تیغه ها رسیدیم، حدود ۱.۳۰ طول کشید تا از پناهگاه به ابتدای تیغه رسیدیم، برخی این برنامه را ۲ روزه انجام میدهند که میتوان محل شب مانی را در پای تیغه ها انتخاب کرد که محل وسیعی دارد. پیدا کردن ابتدای مسیر روی تیغه ها کمی هوش و دقت می‌طلبد که به لطف دوست خوبمان رضا سرلکیان عزیز مشکلی از این بابت نداشتیم،‌ تیغه ها در ابتدا دارای درجه صعود در کلاس ۴ می‌باشد و رفته رفته آسان تر می‌شود. پس از عبور از دست به سنگ ها به محلی می‌رسید که سمت چپ شما یک دامنه سنگی شیب دار با زاویه ۶۰ درجه است و در سمت راست خود پرتگاه عمودی دارید، این قسمت از مسیر را هرم یک میگویند که با توجه به جنس سنگها که آذرین و اصطلاحا سمباده ای است میتوان به راحتی به سنگها اعتماد کرد و روی سطح شیب دار گام برداری کرد البته اکثر کوهنوردان جهت حفظ تعادل چهار دست و پا حرکت میکنند تا احتمال سقوط را کم کند.
مسیر کاملا روی لبه تیغه است و نیاز به مسیریابی ندارد پس از عبور از هرم اول یک دست به سنگ دیگری هم در کلاس ۴ دارید تا به ابتدای هرم ۲ برسید، با توجه به تعداد ما که سه نفر بودیم هرم ۱ و ۲ را حدود ۳ ساعت پشت سر گذاشتیم و مجموعا پس از 5.45 دقیقه به قله رسیدیم، روی قله که باستید میتوانید قله های پیارو و چندتا قله دیگه رو در منطقه اشترانکوه ببینید، مسیر بازگشت را به سمت شصت خدا شروع کردیم، در ابتدای بازگشت شیب مسیر زیاد و نیاز به دقت دارد پس از عبور از شیب که همان دامنه ی سنگی سمباده ای است وارد مسیر پاکوب می‌شوید مسیر شما را به سمت شصت خدا هدایت میکند، شصت خدا هم یک سنگ بزرگ شبیه شصت است که روی گردنه ای سبز شده از همان گردنه مسیر به سمت چپ تغییر میکند. ادامه مسیر یک شیب تندی دارد که نیاز به دقت بالا دارد که حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد تا به ادامه پاکوب برسید،‌ پس از حدود ۱ ساعت که فرودمان گذشت وارد مسیر صعود شدیم و از همان راه برگشتیم،‌ حدود ساعت ۳ به پناهگاه رسیدیم و راه را ادامه دادیم تا نزدیک ساعت ۱۶ بود که برنامه به پایان رسید.

دیدگاه‌ها


جهت ثبت دیدگاه وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید.